δισκογραφιες


δισκογραφιες
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεσηΑΡΧΙΚΗ

Μοιραστείτε | 
 

 Πάνου Πόλυ - Δισκογραφία

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2010
Ηλικία : 48
Τόπος : farsala

ΔημοσίευσηΘέμα: Πάνου Πόλυ - Δισκογραφία   Τρι Φεβ 08, 2011 5:51 pm

Πάνου Πόλυ - Δισκογραφία




Πάνου Πόλυ - 1968 - Κεχριμπαρένιες χάντρες
Πάνου Πόλυ - 1968 - Μητσάκης
Πάνου Πόλυ - 1968 - Τα κλειδιά
Πάνου Πόλυ - 1971 - Σήμερον σ΄αυτόν το δίσκο
Πάνου Πόλυ - 1974 - Καζαντζίδης - Γκρέυ
Πάνου Πόλυ - 1974 - Λαϊκές Αναμνήσεις
Πάνου Πόλυ - 1974 - Νεώτερα κι ανώτερα
Πάνου Πόλυ - 1974 - Τελεία και παύλα
Πάνου Πόλυ - 1975 - Αυταπάτες
Πάνου Πόλυ - 1976 - Ένας ήλιος έσβησε
Πάνου Πόλυ - 1976 - Ο Έρωτας δεν είναι αμαρτία
Πάνου Πόλυ - 1976 - Παλιό Ρεμπέτικο Στέκι
Πάνου Πόλυ - 1977 - 14 Χρυσές Επιτυχίες
Πάνου Πόλυ - 1977 - Και τώρα μόνη
Πάνου Πόλυ - 1978 - Απόψε σ΄αγαπώ
Πάνου Πόλυ - 1979 - Επικίνδυνη αγάπη
Πάνου Πόλυ - 1982 - Αξέχαστες Επιτυχίες
Πάνου Πόλυ - 1982 - Αξέχαστες Επιτυχίες Νο 2
Πάνου Πόλυ - 1983 - Το Φτωχομπούζουκο
Πάνου Πόλυ - 1985 - Τι να μας κάνει μια ζωή
Πάνου Πόλυ - 1987 - Δυο δυο (Διονυσίου Στράτος)
Πάνου Πόλυ - 1994 - Δισκογραφία Τσιτσάνη 8
Πάνου Πόλυ - 1994 - Λαδάδικα & Γκάζι
Πάνου Πόλυ - 1994 - Μια Κυρία από τα μπουζούκια
Πάνου Πόλυ - 1994 - Οι Κυρίες τραγουδούν
Πάνου Πόλυ - 1994 - Τα πορτραίτα της Μίνως 2
Πάνου Πόλυ - 1995 - Εδώ και τώρα
Πάνου Πόλυ - 1996 - Μέσα από τις 45 στροφές
Πάνου Πόλυ - 1997 - Ένα τραγούδι για το Πειραιά
Πάνου Πόλυ - 1997 - Μεγάλες Επιτυχίες
Πάνου Πόλυ - 1997 - Τραγούδια από τις 45 στροφές
Πάνου Πόλυ - 1997 - Τραγούδια από τις 45 στροφές No 2
Πάνου Πόλυ - 1998 - Οι Μεγάλες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού
Πάνου Πόλυ - 1998 - Τραγούδια από τις 45 στροφές 3
Πάνου Πόλυ - 2000 - Αυτά που ήθελα να πω (2 Cd)
Πάνου Πόλυ - 2001 - Greatest Hits
Πάνου Πόλυ - 2001 - Οι Μεγαλύτερες Επιτυχίες
Πάνου Πόλυ - 2002 - Μεγάλοι Έλληνες ερμηνευτές
Πάνου Πόλυ - 2002 - Πάρε το δαχτυλίδι μου
Πάνου Πόλυ - 2005 - Για Λιμάνια Ξένα (2 Cd)
Πάνου Πόλυ - 2006 - 14 Μεγάλα τραγούδια
Πάνου Πόλυ - 2007 - Από τις 78 στροφές


rapidshare.com Gabalas_Panos_-_1968_-_Kexrimparenies_xantres.rar
rapidshare.com Mhtsakhs_Giwrgos_-_1968_-_Giwrgos_Mhtsakhs.rar
rapidshare.com Tsitsanhs_Basilhs_-_1968_-_Ta_kleidia.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1971_-_Shmeron.rar
rapidshare.com Panou_polu_-_1974_-_Stelios_-_Gkrey.rar
rapidshare.com Panou_polu_-_1974_-_Laikes_anamnhseis.part1.rar
rapidshare.com Panou_polu_-_1974_-_Laikes_anamnhseis.part2.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1974_-_Newtera_ki_anwtera.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1974_-_Teleia_kai_paula.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1975_-_Autapates.rar
rapidshare.com Xiwths_Manwlhs_-_1976_-_Enas_Hlios_esbhse.rar
rapidshare.com Panou_polu_-_1976_-_O_erwtas_den_einai_amarttia.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1976_-_Palio_Rempetiko_Steki.rar
rapidshare.com Panoy_Polu_-_1977_-_14_Xruses_Epituxies.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1977_-_Kai_twra_monh.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1978_-_Apopse_se_agapw.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1979_-_Epikindunh_agaph.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1982_-_Aksexastes_Epituxies.part1.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1982_-_Aksexastes_Epituxies.part2.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1982_-__Aksexastes_Epituxies_2.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1983_-_To_Ftwxompouzouko.rar
rapidshare.com Polu_Panou_-_1985_-_Ti_na_mas_kanei_mia_zwh.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1987_-_Duo_duo.rar
rapidshare.com Tsitsanhs_Basilhs_-_1994_-_Discografia_Tsitsanh_8.part1.rar
rapidshare.com Tsitsanhs_Basilhs_-_1994_-_Discografia_Tsitsanh_8.part2.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1994_-_Ladadika_kai_gkazi.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1994_-_Mia_Kuria_apo_Ta_Mpouzoukia.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1994_-_Oi_kyries_tragoudoun.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1994_-_Ta_portraita_ths_Minws_2.rar
rapidshare.com Panou_Poly_-_Edw_kai_twra.rar
rapidshare.com Pnpl-Msptssrntpnt.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1997_-_Ena_tragoudi_gia_to_Peirea.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_1997_-_Megales_epituxies.rar
rapidshare.com Pnpl-Ptssrntpntstrfs1.rar
rapidshare.com Panou_Poly-1997-Tragoudia_apo_tis_45_strofes_2_Part_1.rar
rapidshare.com Panou_Poly-1997-Tragoudia_apo_tis_45_strofes_2_Part_2.rar
rapidshare.com Panou_Poly_-_1998_-_Oi_Megales_Fwnes.rar
rapidshare.com Pnpl-Ptssrntpntstrfs3.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2000_-_Auta_pou_h8ela_na_pw.part1.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2000_-_Auta_pou_h8ela_na_pw.part2.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2000_-_Auta_pou_h8ela_na_pw.part3.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2000_-_Auta_pou_h8ela_na_pw.part4.rar
rapidshare.com Poly_Panou_-_2001_-_Greatest_Hits.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2001_-_Oi_Megaluteres_Epituxies.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2002_-_Megaloi_Ellhnes_Ermhneutes.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2002_-_Pare_To_Daxtulidi_Mo_.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2005_-_Gia_Limania_Xena.part1.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2005_-_Gia_Limania_Xena.part2.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2005_-_Gia_Limania_Xena.part3.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2006_-_14_Megala_Tragoudia.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2007_-_Apo_tis_78_strofes.part1.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2007_-_Apo_tis_78_strofes.part2.rar
rapidshare.com Panou_Polu_-_2007_-_Apo_tis_78_strofes.part3.rar





Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://discobat.ace.st
 
Πάνου Πόλυ - Δισκογραφία
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
δισκογραφιες :: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Α-Ω :: δισκογραφιες-
Μετάβαση σε: