δισκογραφιες


δισκογραφιες
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεσηΑΡΧΙΚΗ

Μοιραστείτε | 
 

  Καρράς Βασίλης - Δισκογραφία

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2010
Ηλικία : 48
Τόπος : farsala

ΔημοσίευσηΘέμα: Καρράς Βασίλης - Δισκογραφία   Τρι Φεβ 08, 2011 2:01 am

Καρράς Βασίλης - Δισκογραφία







Καρράς Βασίλης - Δισκογραφία

Καρράς Βασίλης - 1980 - Αλησμόνητες ώρες
Καρράς Βασίλης - 1982 - Τι λες καλέ
Καρράς Βασίλης - 1984 - Γιατί να χωριστούμε
Καρράς Βασίλης - 1985 - Μη χαθείς
Καρράς Βασίλης - 1987 - Απ' τη Θεσσαλονίκη με αγάπη
Καρράς Βασίλης - 1988 - Αποκλειστικά για σένα
Καρράς Βασίλης - 1988 - Μια βραδιά στη Θεσσαλονίκη
Καρράς Βασίλης - 1989 - Αυτή η νύχτα
Καρράς Βασίλης - 1990 - 10 χρόνια Βασίλης Καρράς
Καρράς Βασίλης - 1990 - Είσαι παντού


megaupload.com 7AOM0SQ2
megaupload.com ZY8ORAPT
megaupload.com LMAA78FP
megaupload.com W554U6SF
megaupload.com MQH6TDQ8
megaupload.com T05JG4VW

Καρράς Βασίλης - 1991 - Αστέρια του Βορρά
Καρράς Βασίλης - 1991 - Λέγε ό,τι θες
Καρράς Βασίλης - 1991 - Μια βραδιά στα νέα δειλινά
Καρράς Βασίλης - 1992 - Δεν πάω πουθενά
Καρράς Βασίλης - 1992 - Τραγούδια απο το συρτάρι
Καρράς Βασίλης - 1993 - Νύχτα ξελογιάστρα
Καρράς Βασίλης - 1993 - Πώς τολμάς
Καρράς Βασίλης - 1994 - Στη Σαλονίκη μια φορά
Καρράς Βασίλης - 1994 - Χρέωσέ το σε μένα
Καρράς Βασίλης - 1995 - Φταίς εσύ


megaupload.com E2DOP4VD
megaupload.com HHT0Q5AS
megaupload.com UAWYVKFV
megaupload.com GMUQ4XGG
megaupload.com 0FQE87WF
megaupload.com 8BWEFVDQ
megaupload.com RJDM6K57
megaupload.com 5751OGSP

Καρράς Βασίλης - 1996 - Είσαι παντού (2πλό Cd)
Καρράς Βασίλης - 1996 - Τηλεφώνησέ μου
Καρράς Βασίλης - 1996 - Τραγούδια π΄αγαπώ (2 Cd)
Καρράς Βασίλης - 1997 - Μ΄έχεις κάνει αλήτη
Καρράς Βασίλης - 1998 - Είσαι παντού
Καρράς Βασίλης - 1998 - Φαινόμενο
Καρράς Βασίλης - 1999 - 20 Χρόνια
Καρράς Βασίλης - 1999 - Αυτοπεποίθηση
Καρράς Βασίλης - 1999 - Επιστρέφω
Καρράς Βασίλης - 2000 - Επιτυχίες


megaupload.com TE6S8TIJ
megaupload.com KCKRHQNM
megaupload.com R29CN0GL
megaupload.com 34370WGN
megaupload.com ZZOVW91D
megaupload.com NJV50DS9

Καρράς Βασίλης - 2001 - Γύρισε
Καρράς Βασίλης - 2002 - Live 2002
Καρράς Βασίλης - 2002 - Λόγια της νύχτας
Καρράς Βασίλης - 2002 - Τα δικά μου τραγούδια
Καρράς Βασίλης - 2003 - Live 2003
Καρράς Βασίλης - 2003 - Πάρε το δρόμο κι έλα
Καρράς Βασίλης - 2003 - Πήλι Αξιού
Καρράς Βασίλης - 2004 - Τα καλύτερα τραγούδια 1991-1995
Καρράς Βασίλης - 2004 - Τα καλύτερα τραγούδια 1996-2003
Καρράς Βασίλης - 2005 - Όλα ένα ψέμα


megaupload.com C7ZNG30L
megaupload.com 1AT3ELUB
megaupload.com FIR0YJNW
megaupload.com SXSF2QW4
megaupload.com GV2E860T
megaupload.com NM47IOIX

Καρράς Βασίλης - 2006 - 14 Μεγάλα τραγούδια
Καρράς Βασίλης - 2007 - 14 Μεγάλα τραγούδια Νο 2
Καρράς Βασίλης - 2007 - Ολα Live (2 Cd)
Καρράς Βασίλης - 2007 - Όνειρα
Καρράς Βασίλης - 2008 - Χρυσή Δισκοθήκη


megaupload.com 7GW9EIFQ
megaupload.com S30SVG1N
megaupload.com SMZGK5W1
megaupload.com SANBE8OY

Καρράς Βασίλης - 2009 - Live 2009
Καρράς Βασίλης - 2009 - Ο Βασίλης Καρράς παρουσιάζει (Πόντος δικαίωμα στη μνήμη)
Καρράς Βασίλης - 2009 - Ο Βασίλης Καρράς προλογίζει της νύχτας τα παράπονα
Καρράς Βασίλης - 2009 - Όπως παλιά
Καρράς Βασίλης - 2009 - Το λαϊκό τραγούδι Νο 9
Καρράς Βασίλης - 2010 - Απονιά μου δείχνεις
Καρράς Βασίλης - 2010 - Αχ μοναξιά μου


megaupload.com T56XB4KD
megaupload.com W9UQVEDC
megaupload.com 7R9CYAWV
megaupload.com IJGS3X24





Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://discobat.ace.st
 
Καρράς Βασίλης - Δισκογραφία
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
δισκογραφιες :: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Α-Ω :: δισκογραφιες-
Μετάβαση σε: