δισκογραφιες


δισκογραφιες
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεσηΑΡΧΙΚΗ

Μοιραστείτε | 
 

 Βαλάντης - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2010
Ηλικία : 48
Τόπος : farsala

ΔημοσίευσηΘέμα: Βαλάντης - Δισκογραφία   Δευ Φεβ 07, 2011 7:15 pm

Βαλάντης - Δισκογραφία








tρία ολόκληρα χρόνια είχαμε να ακούσουμε νέο τραγούδι από τον Βαλάντη. Τώρα επιστρέφει όχι με ένα αλλά με 11 ολοκαίνουργια τραγούδια που θα τα βρείτε στο νέο του album με τίτλο «Μόνος μου την πάλεψα» το οποίο κυκλοφορεί ήδη.
Την καινούρια του δισκογραφική δουλειά υπογράφουν ο Σταμάτης Γονίδης, με 4 τραγούδια, ο Τάκης Μπουγάς, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Νίκος Γρίτσης, ο Μάριος Ψιμόπουλος, ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Πάνος Φαλάρας.
Στο cd συμπεριλαμβάνονται και 2 τραγούδια σε μουσική του Βαλάντη.
Στο τραγούδι "Μόνος μου την πάλεψα", συμμετέχουν οι V.I.P. Το τραγούδι "Μάτια μου μεγάλα" είναι διασκευή του "Un attimo di pace" του Eros Rαmazzotti και την απόδοση των στοίχων στα ελληνικά έχει η Μαργαρίτα Δρούτσα.

01.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΑ
02.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΑ
03.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΑΡΩΜΑ
04.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΥΡΑΝΟΣ
05.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ
06.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ
07.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
08.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΕΝΑ
09.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΘΕΛΩ
10.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
11.ΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

http://linksave.in/lDY2mDA1N24glDU1NTFgM3BcMtQ2MtMgMDI3ODm0NxA




diskografia
Βαλάντης - 1997 - Σε ζητώ στα Σινεμά
Βαλάντης - 1998 - Στο ασανσέρ
Βαλάντης - 1999 - Δακρύζει απόψε το φεγγάρι
Βαλάντης - 2000 - Λίγο πρίν
Βαλάντης - 2001 - Γύρισα το χρόνο πίσω
Βαλάντης - 2002 - Κάπως έτσι και μετά
Βαλάντης - 2003 - Θα σε σκέφτομαι
Βαλάντης - 2004 - Ομολογώ
Βαλάντης - 2005 - Κράτα με
Βαλάντης - 2006 - Μέχρι την άκρη του κόσμου


Βαλάντης - Άρωμα (single) 2009


1.Μάτια Μου Μεγάλα (Διασκευή
του ιταλικού Un Pace Attimo Di)
2.Κάθε Μέρα Που Περνάει
3.Υπάρχει Ο Άγιος Βασίλης
4.Χρόνια Πολλά

megaupload.com F3PAMM2L

Βαλάντης - 2009 ΦΤΑΙΜΕ

01.ΦΤΑΙΜΕ
02.ΓΕΛΑΩ
03.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΕΝΑ (DEMO VERSION)

rapidshare.com Balantis_-_Ftaime.rar


ΒΑΛΑΝΤΗΣ-2007-Balanths Second Edition [2CDs]
CD 1
01.Μέχρι την άκρη του κόσμου
02.Χωρίς επιστροφή
03.Πλαστελίνη
04.Mόνο εσένα
05.O φάροΣ
06.H δική μου καρδιά
07.Tο πιο όμορφο κορίτσι
08.Mάτια μου ερωτικά
09.Στο υπογράφω
10.Σε θέλω ακόμα
11.O φεγγίτης
12.Μαζί σου
13.Σ’αγάπησα
CD 2
01.ΙNTΡΟ
02.ΑΚΡΟΒΑΤΩ
03.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ
04.ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
05.ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
06.ΣΕ ΖΗΤΩ
07.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
08.ΝΑ’ΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ
09.ΑΧ, ΨΥΧΗ ΜΟΥ
10.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ (ΕΝΑ ΕΝΑ
11.ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ
12.ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
13.ΣΠΑΣ’ΤΑ
14.TO ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
15.ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
16.ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ
17.ΝΥΧΤΑ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ
18.ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
19.ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
20.ΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ
21.ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΑΚΟΜΑ
22.2.30
23.ΜΠΑΛΑΜΟΣ
24.Σ’ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
25.ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ
26.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑ
27.ΟΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕΣ
28.ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ
29.ΑΛΙΜΟΝΟ
30.ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
31.ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
32.ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ
33.Σ’ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ
34.ΟΜΟΛΟΓΩ
35.Ο ΦΑΡΟΣ
36.ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΡΩΤΙΚΑ
rapidshare.com BalanthsSecondEdition_MexriThnAkrhToyKosmoyCD1.zip
rapidshare.com BalanthsSecondEdition_MexriThnAkrhToyKosmoyCD2.zip
pass:www.8alassa.org


rapidshare.com Balanths_-_1997_-_Se_zhtw_sta_cinema.rar
rapidshare.com Balanths_-_1998_-_Sto_asanser.rar
rapidshare.com 1999_-_Balanths_-_Dakryzei_apopse_to_feggari.rar
rapidshare.com 2000_-_Balanths_-_Ligo_prin.rar
rapidshare.com Balanths_-_2001_-_Gyrisa_to_xrono_pisw.rar
rapidshare.com Balanths_-_2002_-_Kapws_etsi_kai_mera.rar
rapidshare.com 2003_-_Balanths_-_Tha_se_skeftomai.rar
rapidshare.com 2004_-_Balanths_-_Omologw.rar
rapidshare.com Balanths_-_2005_-_Krata_me.rar
rapidshare.com Balanths_-_2006_-_Mexri_thn_akrh_tou_kosmou.rar



Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://discobat.ace.st
 
Βαλάντης - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
δισκογραφιες :: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Α-Ω :: δισκογραφιες-
Μετάβαση σε: