δισκογραφιες


δισκογραφιες
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεσηΑΡΧΙΚΗ

Μοιραστείτε | 
 

 Γλυκερία - δισκογραφία

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2010
Ηλικία : 48
Τόπος : farsala

ΔημοσίευσηΘέμα: Γλυκερία - δισκογραφία   Δευ Φεβ 07, 2011 5:09 pm

Γλυκερία - δισκογραφία








Γλυκερία Κωτσούλα, γενν.19??. Δημοφιλέστατη σύγχρονη τραγουδίστρια της λαϊκής και της δημοτικής μουσικής,
από το Άγιο Πνεύμα Σερρών (μεταξύ των δημοφιλέστερων Ελλήνων ερμηνευτών όλων των εποχών).
Εμφανίστηκε το 1974 στην τηλεοπτική εκπομπή Νά η Ευκαιρία και στη συνεχεια δούλεψε σε μπουάτ της Πλάκας.
Tότε την ξεχώρισε ο Απόστολος Καλδάρας και την έφερε στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού και σε αυτό το χώρο άρχισε
να δισκογραφεί.


1980-Στα μάτια κοίτα με
1981-Τα Σμυρνέϊκα
1983-Από τη Σμύρνη στο Πειραιά
1984-Στην Όμορφη νύχτα (Live)
1985-Τραγούδι αισθηματικό
1986-Μάτια μου
1987-Επιτυχίες
1987-Με πανσέληνο
1988-Νέα Σελήνη
1989-Βόλτα στην Ελλάδα
1990-Μεγάλες Επιτυχίες
1990-Όλα μου τα Μυστικά
1991-Ξημέρωσε
1992-Η χώρα των θαυμάτων
1992-Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες (Live)
1994-Σε μια σχεδία
1995-Ethnic Beats
1996-Ότι και να γίνει θυμήσου
1996-Τραγουδά Αντώνη Βαρδή
1997-Αναπνοή Ανατολή μου
1997-Θυμήσου
1997-Οι Επιτυχίες μου
1998-Sweet sorrow
1998-Μάσκα
1999-Live Sto Israel
1999-Τραγουδάει τ΄Αξέχαστα
2000-Χάραμα 2000 Live
2002-Τα Ρεμπέτικα
2003-Η αγάπη ήρθε από μακριά
2004-Άνοιξη
2005-Μέχρι να βρούμε ουρανό
2006-Βροχή των αστεριών


rapidshare.com Glykeria_-_1980_-_Sta_matia_koita_me.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1981_-_Ta_smyrneika.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1983_-_Apo_th_Smyrnh_sto_Peiraia.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1984_-_Sthn_omorfh_nyxta__Live_.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1985_-_Tragoudi_ais8hmatiko_Cd_1.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1985_-_Tragoudi_ais8hmatiko_Cd_2.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1986_-_Matia_mou.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1987_-_Me_panselhno.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1988_-_Nea_Selhnh.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1989_-_Volta_sthn_Ellada.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1990_-_Megales_epityxies.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1990_-_Ola_mou_ta_mystika.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1991_-_Kshmerwse.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1992_-_H_xwra_twn_8aumatwn.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1992_-_Nyxtes_magikes_ki_oneiremenes__Live_.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1994_-_Se_mia_sxedia.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1995_-_Ethnic_Beats.rar
rapidshare.com Glykeria_-_Oti_kai_na_ginei_8ymhsou_Cd_1.rar
rapidshare.com Glykeria_-_Oti_kai_na_ginei_8ymhsou_Cd_2.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1996_-_Tragouda_Antwnh_Bardh.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1997_-_Anapnoh_anatolh_mou.rar
rapidshare.com Glykeria-1997-8ymisou_Part_1.rar
rapidshare.com Glykeria-1997-8ymisou_Part_2.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1997_-_Oi_Epityxies_mou.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1998_-_Sweet_sorrow.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1998_-_Maska.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1999_-_Live_Sto_Israel.rar
rapidshare.com Glykeria_-_1999_-_Tragoudaei_ta_Aksexasta.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2000_-_Xarama_Live_Cd_1.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2000_-_Xarama_Live_Cd_2.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2002_-_Ta_Rempetika-Disc_1.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2002_-_Ta_Rempetika-Disc_2.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2003_-_H_agaph_hr8e_apo_makria.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2004_-_Anoiksh.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2005_-_Mexri_na_vroume_ourano_Disc_1.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2005_-_Mexri_na_vroume_ourano_Disc_2.rar
rapidshare.com Glykeria_-_2006_-_Vroxh_twn_asteriwn.rar



Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://discobat.ace.st
 
Γλυκερία - δισκογραφία
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
δισκογραφιες :: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Α-Ω :: δισκογραφιες-
Μετάβαση σε: