δισκογραφιες


δισκογραφιες
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεσηΑΡΧΙΚΗ

Μοιραστείτε | 
 

 Σταυρος Φωτιάδης - Δισκογραφία

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2010
Ηλικία : 49
Τόπος : farsala

ΔημοσίευσηΘέμα: Σταυρος Φωτιάδης - Δισκογραφία   Δευ Φεβ 07, 2011 4:29 pm

Σταυρος Φωτιάδης - Δισκογραφία





Δισκογραφία

1983-Θα σ' αγαπώ όσο ζω
1985-Μη διστάζεις
1987-Τη θυμάμαι (Συνθέτης 6 τραγούδια - Βάϊος Μαργαρίτης)
1987-Θα σε θυμάμαι
1990-Για σένα
1991-Αστέρια του Βορρά
1991-Αυτά τα χείλη
1992-Μια Βραδιά στη Σαλονίκη
1994-Στη υγειά της επόμενης (Συνθέτης 6 τραγούδια - Βασίλης Ξιφαράς)
1996-Ζωντανή ηχογράφηση
1998-Όλα Τα Παράπονα
2002-Επιστρέφω
2004-Πάμε (2 Cd)
2005-Έντεκα
2005-Κάποιο δειλινό
2007-Ένα θα σου πω
2008-Μια κουβέντα θα πω τελειώσαμε
rapidshare.com fotiadisc.ccf







Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://discobat.ace.st
 
Σταυρος Φωτιάδης - Δισκογραφία
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
δισκογραφιες :: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Α-Ω :: δισκογραφιες-
Μετάβαση σε: