δισκογραφιες


δισκογραφιες
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεσηΑΡΧΙΚΗ

Μοιραστείτε | 
 

 ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2010
Ηλικία : 48
Τόπος : farsala

ΔημοσίευσηΘέμα: ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ Φεβ 07, 2011 10:04 am

ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννήθηκε στην Καισαριανή. Ξεκίνησε το τραγούδι στα 14 του χρόνια, πρωτοτραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, από τους οποίους λίγοι είναι ακόμα στη ζωή, όπως ο Σπόρος Καλφόπουλος, η Ρόζα Εσκενάζυ που μας έχει φύγει, η \'Αννα Χρυσαφή. Αυτή ήταν η πρώτη του δουλειά, αφού είχε προηγηθεί η μετανάστευση της οικογένειας του στη Νότια Αφρική. Τα ακούσματα όλα ξεκίνησαν μέσα από το σπίτι και την οικογένεια.
Φεύγοντας για την Νότια Αφρική, είχε εφοδιαστεί μ\' όλο το τότε ρεπερτόριο, γιατί σίγουρα εκεί θα τους έλλειπε η ελληνική μουσική. Δεν έχασε τη μουσική γέφυρα με την Ελλάδα και αυτή η συνέχεια ήταν πολύ σημαντική. Μεγάλωσε με Καζαντζίδη και στη συνέχεια άκουγε Πάριο, ενώ παράλληλα άκουγε και ξένη μουσική. Ο Γιάννης Πάριος ήταν ένα από τα πρώτα του πρότυπα και έχει επηρεαστεί πολύ από το ύφος του και από το είδος που τραγουδάει.
Ο 16ος δίσκος του έχει τίτλο "Που Βρίσκεσαι" και σημείωσε τεράστια επιτυχία επαναφέροντας τον Θέμη Αδαμαντίδη στα πρώτα ονόματα της νύχτας.
Δισκογραφία:


1980 - Αγάπησέ με
1982 - Πονάμε όσοι αγαπάμε
1982 - Τα Βοριαδάκια (Συμμετοχή)
1983 - Δεν ήσουν ένα όνειρο
1984 - Δεν τελειώνουνε οι νύχτες
1984 - Μια αλήθεια
1985 - 100%
1987 - Ακόμα σ΄αγαπώ
1989 - Η Φαντασία μου
1991 - Επιμένω γιατί σ΄αγαπώ
1992 - Καλώς όρισες κοντά μου
1993 - Φίλοι
1995 - Ερωτική διαδρομή
1996 - Απόλυτος έρωτας
1998 - Χρυσές Επιτυχίες
1999 - Βαβέλ
1999 - Μα που να πάω
2000 - Αξέχαστες Επιτυχίες
2000 - Πού βρίσκεσαι
2002 - 18 Μεγάλες Επιτυχίες
2002 - Συνήθης Ύποπτος
2003 - Ζεϊμπέκικα
2004 - Best Of
2004 - Σώμα με σώμα
2005 - Γεννήθηκα να σ΄αγαπώ
2005 - Ματωμένα χείλη
2005 - Ο Στέλιος του Σεπτέμβρη
2006 - Σε πρώτο πλάνο
2007 - 14 Μεγάλα τραγούδια
2007 - Τσιφτετέλια και συρτά
2006 – Σε πρώτο πλάνο
2008 – Δώδεκα φεγγάρια
2009 – Στα 9/8
2010 - Καράβια Τα Όνειρά Μου

Code


Θέμης Αδαμαντίδης - 1980 - Αγάπησέ με
Θέμης Αδαμαντίδης - 1982 - Πονάμε όσοι αγαπάμε
Θέμης Αδαμαντίδης - 1982 - Τα Βοριαδάκια (Συμμετοχή)
Θέμης Αδαμαντίδης - 1983 - Δεν ήσουν ένα όνειρο
Θέμης Αδαμαντίδης - 1984 - Μια αλήθεια
Θέμης Αδαμαντίδης - 1986 - Δεν τελειώνουνε οι νύχτες
Θέμης Αδαμαντίδης - 1987 - Ακόμα σ΄αγαπώ
Θέμης Αδαμαντίδης - 1988 - 100%


megaupload.com 9BBECAQ7
megaupload.com SWVBBE73
megaupload.com KEAOX1SZ



Θέμης Αδαμαντίδης - 1989 - Η Φαντασία μου
Θέμης Αδαμαντίδης - 1991 - Επιμένω γιατί σ΄αγαπώ
Θέμης Αδαμαντίδης - 1992 - Καλώς όρισες κοντά μου
Θέμης Αδαμαντίδης - 1993 - Φίλοι
Θέμης Αδαμαντίδης - 1995 - Ερωτική διαδρομή
Θέμης Αδαμαντίδης - 1996 - Απόλυτος έρωτας
Θέμης Αδαμαντίδης - 1998 - Χρυσές Επιτυχίες



megaupload.com KM083EVZ
megaupload.com FIFWIGQ1
megaupload.com 0ZJ2UM6R




Θέμης Αδαμαντίδης - 1999 - Βαβέλ
Θέμης Αδαμαντίδης - 1999 - Μα που να πάω
Θέμης Αδαμαντίδης - 2000 - Αξέχαστες Επιτυχίες
Θέμης Αδαμαντίδης - 2000 - Πού βρίσκεσαι
Θέμης Αδαμαντίδης - 2002 - 18 Μεγάλες Επιτυχίες
Θέμης Αδαμαντίδης - 2002 - Συνήθης Ύποπτος
Θέμης Αδαμαντίδης - 2003 - Ζεϊμπέκικα
Θέμης Αδαμαντίδης - 2004 - Best Of
Θέμης Αδαμαντίδης - 2004 - Σώμα με σώμα



megaupload.com STIFTL5M
megaupload.com 96RG2LTQ
megaupload.com HYUS0PQS
megaupload.com CJD7UCQ0
megaupload.com 06BHRX77
megaupload.com BLYUP82O




Θέμης Αδαμαντίδης - 2005 - Γεννήθηκα να σ΄αγαπώ
Θέμης Αδαμαντίδης - 2005 - Ματωμένα χείλη
Θέμης Αδαμαντίδης - 2005 - Ο Στέλιος του Σεπτέμβρη
Θέμης Αδαμαντίδης - 2006 - Σε πρώτο πλάνο
Θέμης Αδαμαντίδης - 2008 - Δώδεκα φεγγάρια
Θέμης Αδαμαντίδης - 2009 - Στα 9/8
Θέμης Αδαμαντίδης - 2010 - Καράβια Τα Όνειρά Μου


megaupload.com BQIMNJ9Q
megaupload.com NV3JIPNK
megaupload.com 8ZZ78C8F
megaupload.com ICQA6TIH
megaupload.com A89QVO8E


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://discobat.ace.st
 
ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
δισκογραφιες :: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Α-Ω :: δισκογραφιες-
Μετάβαση σε: