δισκογραφιες


δισκογραφιες
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεσηΑΡΧΙΚΗ

Μοιραστείτε | 
 

 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 119
Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2010
Ηλικία : 49
Τόπος : farsala

ΔημοσίευσηΘέμα: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ   Δευ Φεβ 07, 2011 1:29 pm

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ







notis 2010
Νότης Σφακιανάκης-Ματωμένο Δάκρυ (2CDs) (2010)


CD1 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ
01-Δεν Υποχωρώ
02-Ήταν Τρελός
03-Άκου Φίλε
04-Μπόγιας
05-Εξαρτημένε Καλλιτέχνη
06-Της Ζωής Μου Το Στολίδι
07-Αδελφέ Μου

CD2 ΕΡΩΤΙΚΟΝ
1.Έτσι είναι ο έρωτας
2.Ξέχασε με
3.Ο άλλος μου εαυτός
4.Κλείνω τις κουρτίνες(Live)
5.Πόσο σ'αγάπησα
6.Άκουσε με καλά
7.Χίλιες φορές

και τα δύο σ' ένα αρχείο:
rapidshare.com Notis_Sfakianakis_Koinonikon_Erotikon.rar


Σφακιανάκης Νότης - Ματωμένο Δάκρυ (Χορευτικόv) (11/2010)


1 ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ
2 ΕΛΛΗΝΑΣ
3 ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
4 ΝΑ 'ΧΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΚΟΜΑ
5 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
6 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ
7 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ

megaupload.com 3Q6XD7D3


δισκογραφια

1991-Πρώτη φορά
1992-Είσαι ένα πιστόλι
1993-Με το Ν και με το Σ
1994-Νοτιοανατολικά του κόσμου
1996-5ο Βήμα
1997-Εμπειριών Συλλέκτης
1997-Προ-δια-φήμην
1998-Οι Νότες είναι επτάψυχες
1999-Around The World
1999-Προάγγελος
1999-XXX Ενθύμιον
2000-Πολύχρωμα και έντονα
2001-Τέλος δίχως τέλος
2002-Άνοιξις
2002-Άς μιλήσουν τα τραγούδια
2002-9/8 Τα Ζεϊμπέκικα του Νότη
2003-10 Με τόνο
2004-Με αγάπη ότι κάνεις
2005-Αναγέννησις
2005-Όπα όπα τα Χορευτικά
2006-Live bootleg Cd
2006-Κοινωνία ώρα 7.00
2006-Αναγέννησις Re-edition
2007-14 Μεγάλα τραγούδια
2007-Μνήμες
2007-Νύχτες μαγικές
2007-The Full Emi years
2008-Χρυσή δισκοθήκη
2008-Χρυσή δισκοθήκη ΙΙ
2009-Μόντρεαλ ΝΑ Tour 2009
2009-Ο Γιός του Φεγγαριού
2009-60 Μεγάλες Επιτυχίες
2009-Ματωμένο δάκρυ (Κοινωνικόν)
2009-Ματωμένο δάκρυ (Ερωτικόν)
2010-Κοινωνία ένοχη
Συμμετοχές
Αναγέννησις (Dvd)





megaupload.com CIOHCKLS
megaupload.com 9NPZFJ8U
megaupload.com ZHWKPB9Z
megaupload.com JJ9KIRIR
megaupload.com 4U21KSS0
megaupload.com Y9OX9D0B
megaupload.com I5MF1S45
megaupload.com C2Z4YS7P
megaupload.com EWPE3S35
megaupload.com 2HF96E7L
megaupload.com YDNOYLWJ
megaupload.com AG1LCFZM
megaupload.com FX448HM1
megaupload.com DIS8ZS7Q
megaupload.com Q0BDVZM4
megaupload.com OL148EH5
megaupload.com J5AKSW0E
megaupload.com BYM1W7M0
megaupload.com 2OPRYFO2
megaupload.com KQ4VIX1Q
megaupload.com CUQ8B8JV
megaupload.com 25OHB25S
megaupload.com RA2RQ8N0
megaupload.com 5IJKZA0Q
megaupload.com UNVHWOZ7
megaupload.com ISTAIHR1
megaupload.com U35M7XY7
megaupload.com WTZN95X9
megaupload.com 8ZTYQMHZ
megaupload.com UADC57WY
megaupload.com XJ52SSBY
megaupload.com 3XSRF4DG
megaupload.com TM1TT5AI
megaupload.com 6Q0PFKWX
megaupload.com XF3MJMHQ
megaupload.com 3LRINZ0G
megaupload.com 2FKTBTEJ
megaupload.com WRWXOYJ1
megaupload.com LCBR0AQL
megaupload.com NSGN5OO2
megaupload.com QBNLAZEL
megaupload.com NO5UIXQ0
megaupload.com O6HJA125
megaupload.com GYM83ZZV
megaupload.com 9ID3YLUI





Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://discobat.ace.st
 
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
δισκογραφιες :: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ Α-Ω :: δισκογραφιες-
Μετάβαση σε: